הטכנולוגיות שלנו

מקצת מהטכנולוגיות שמשמשות אותנו בתהליך הייצור

חיתוך בלייזר

מכונת חיתוך לייזר בעבודה

חיתוך בלייזר היא הטכנולוגיה העיקרית והראשונית שמשמשת אותנו במרבית תהליכי עיצוב המוצרים שלנו. חיתוך בלייזר היא טכנולוגיה ותיקה יחסית אך כזו מתחדשת ומתקדמת כל הזמן. באופן כללי מדובר בתהליך מונחה מחשב שבבסיסו קרן לייזר חזקה וממוקדת משמשת לחתוך מגוון חומרים רחב כגון מתכת, עץ ופלסטיק. קרן הלייזר נעה על פי פקודות שניתנות לה בקובץ וקטורי גרפי מיוחד כך שלמעשה היא "מציירת" על חומר הגלם את העיצוב הגרפי שהכנו לה. החיתוך בלייזר מותיר את החומר המעובד עם פני שטח חלקים ונקיים, מה שמייתר את הצורך בעבודות גימור נוספות וחוסך זמן רב וכמובן כסף.

מנקודת מבט עיצובית, ניצול מלוא יכולות הדיוק ומלוא העצמה של מכונות החיתוך בלייזר מאפשר לנו לייצר עיצובים ייחודיים שלא ניתן לייצר בדרכי הייצור המסורתיות וכל זאת במהירות, בדיוק  וברמת גימור מעולה.

ניקוב CNC

ניקוב מונחה מחשב (ניקוב CNC) הוא טכנולוגיה פשוטה יחסית שבה זו נקבים בצורות גאומטריות שונות (אליפסות, עיגולים, ריבועים ועוד…) מנקבים פלטות מתכת בדומה למנקב נייר משרדי. בעוד בעולם התעשייתי הטכנולוגיה משמשת בעיקר לייצר פלטות מנוקבות באופן חזרתי ואחיד ניתן לעשות בה שימוש אדריכלי לתוצאות מרהיבות. שימוש בסוגי נקבים שונים עבור אותו מוצר ושליטה ממוחשבת בכמות ובמיקום הניקובים מאפשר לנו לייצר באמצעות טכנולוגיה זו ציורים של ממש במתכת באופן שלא היה מתאפשר לנו בטכנולוגיות אחרות. תוכנת התכנון איתה אנחנו עובדים מאפשרת לנו להמיר קובץ תמונה למוצר מנוקב שבו ניתן להבחין בפרטים הקטנים היותר כגון תווי פנים, שינויי אור וצל ועוד.

כיפוף מתכות ממוכן

במרבית המוצרים אותם אנו מייצרים אנו מבצעים תהליך עיבוד נוסף למתכת והוא כיפוף. המכונות איתן אנו עובדים מאפשרות לנו לבצע כיפופים מדויקים מאוד ובאורכים משתנים על המתכת על מנת להעניק למוצר המוגמר מימד נוסף. למכונות בהן אנו משתמשים כוח כיפוף של עד 400 טון וניתן לבצע עבודות כיפוף בכל סוגי המתכת ובעוביים משתנים. מכונות אלה נשלטות ע"י מחשב מה שמבטיח רמת דיוק וביצוע גבוהות ביותר.