HOLA

17 מרץ

HOLA

בלוג הברזל No Response

טוב, אנחנו מרגישים שכולם מדברים על "הולה", המסעדה החדשה והמאוד טעימה של השף ויקטור גלוגר (הנה תראו כאן וכאן) אז החלטנו שגם אנחנו רוצים לדבר עליה קצת.

מסעדת הולה בראסרי תל אביב

המסעדה הכי מדוברת בתל אביב

במסעדת הולה היינו אחראים על ביצוע כל עבודות המתכת הדקורטיביות במסעדה, אז למרות שאנחנו מאוד אוהבים ארוחה טובה, הפעם במקום לדבר על האוכל בהולה, אנחנו רוצים לדבר דווקא על הפן העיצובי של המסעדה.

עבודות ברזל דקורטיביות

אוכל טוב, עיצוב טוב

שמחנו וזכינו לבצע את כל עבודות המתכת הדקורטיביות במסעדה תחת הנחייתה ובעיצובה של מעצבת הפנים איילת זיו. העבודות כללו ייצור מערכת מדפים מברזל באזור הבר, פינות ישיבה עגולות מברזל עם מחיצות דקורטיביות תואמות ובעיקר, הרבה מחיצות ברזל דקורטיביות.

מחיצות ברזל דקורטיביות

עבודות ברזל דקורטיביותאיילת סיפרה לנו קצת על העיצוב של המסעדה:

הולה בראסרי תל אביב

הולה בראסרי- תל אביב

במסעדת הולה יצרתי חלל לא סטנדרטי, המבטא את הלך הרוח של "הולה": מצד אחד חלל תל אביבי אורבני גדול, ומצד שני, חלל חמים ונעים, אשר מחולק לפינות אינטימיות. חלל שעוטף את הנוכחים, אבל עם זאת מפנה את המבט ואת הפוקוס לחוף הים המרהיב, הנשקף מחלונות המסעדה.

מחיצות דקורטיביות

פוקוס אל הים

העיצוב כולל חומרים מגוונים ומנוגדים, כמו עץ, ברזל ובד, המחזקים את הקונספט של ה'ג'ונגל האורבני' והרעיון הקולינארי של מוצרים איכותיים, במנות יום-יומיות.

עיצוב פנים

עץ, ברזל ובד

ברחבי החלל חוזרים על עצמם מוטיבים מברזל בעלי תבנית גרפית חתוכה בלייזר. דוגמת החיתוך שעיצבנו נעשתה בהשראת צורת סככות הצל, המפוזרות על חוף הים הנשקף מהחלונות. אלמנט נוסף שמכניס את החוץ אל הפנים, הינו ציור הקיר בחדר הפרטי, שהשראתו באה מעצי הדקל הנטועים על החוף.

ההשראה לצבע הכחול, אשר חוזר על עצמו בחלל, באה מהכחול העשיר שנמצא בלובי הפנימי של מלון דן (בו ממוקמת המסעדה) ובאה לקשור בין החוץ אל הפנים ולכבד את המרחב בו נמצאת המסעדה.

צורת הישיבה תוכננה כך שכמה שיותר סועדים יוכלו לראות את הים, זה בא לידי ביטוי הן בסידור הישיבה שמהווה מעין חץ לכיוון הים והן בישיבה גבוהה בחלקה הפנימי של המסעדה אשר הופכת בהדרגה לנמוכה, ככל שמתקרבים לחלונות, בכדי לא להסתיר את הנוף. הבר של המסעדה חבוי כפינה סודית ומאפשר ניתוק מהחלל הכללי.

פינות ישיבה מברזל

מעבר לקיר יין שקוף נמצא חלק נוסף, ה"ברולה"- מסעדת בר נפרדת, הטובלת בקירות של צמחיה ירוקה, שממשיכה את מוטיב הטשטוש בין החוץ והפנים.

נו, עשה לכם תיאבון? בהצלחה עם להשיג שולחן, אבל אתם כן יכולים ליצור איתנו קשר כבר עכשיו כדי להוציא לדרך את הרעיונות העיצוביים שלכם

פרויקט: הולה בראסרי תל אביב

עיצוב פנים: איילת זיו עיצוב פנים

צילומים: ירון ברנר

הנה, בואו תקראו על מסעדה מדוברת נוספת ששמחנו לקחת חלק מרכזי בעיצוב שלה.



0 תגובה

האם תרצה להצטרף לדיון ? אל תהסס להוסיף תגובה!

כתוב תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

באפשרותך להשתמש בקודים של HTML בתגובה: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

חור בלבנה 14 ביוני 2017 יוקרה על הקיר 9 באפריל 2018